Om oss

​Blennows Bil AB är ett familjeföretag med tradition och hos oss kan du serva din KIA till ett bra pris och rätt kvalité. Vi har ett stort utbud av begagnade bilar i lager och en högklassig service för flera bilmärken. Företaget startades för snart 50 år sedan, 1968. Då var verksamheten mest inriktad på bilreparationer, bilbärgning och lackering, men några år senare tog vi upp Ford service.

Blennow Bil, servar din KIA till bra pris
Blennow Bil, familje företag som servar din KIA till bra pris
Blennow Bil, serva KIA till bra pris
  • 1977 startade försäljning av Mazda och det höll vi på med fram till 1996. Därefter gick vi vidare och började sälja och serva Nissan.
  • 1998 byggde vi till 450 kvm för att några år senare utöka ytterligare 400 kvm.​
  • 2006 i november slutade vi att sälja nya Nissan, men fortsatte ett tag till med Nissanverkstad.
  • 2007 i februari startade vi på Blennows Bil upp försäljningen av nya KIA. Därefter följde Isuzu, som återkom till svenska marknaden.
  • 2009 bestämde vi oss för att endast ha KIA som nybilar och satsa på att ha ett riktigt attraktivt lager av begagnade bilar.
  • 2017  tog vid beslutet att att endast köpa och sälja begagnade bilar, samt fortsätta med en högklassig service.

Serviceverkstad – serva er KIA till bra pris och rätt kvalité

Vi på Blennows Bil har 10 års erfarenhet av KIA i vår verkstad och vi servar er KIA till ett bra pris och med rätt kvalitet.

Vi inriktar oss på ett välsorterat lager av begagnade nyare bilar. De ska kunna passa alla kategorier och vi har alltid ett 60-tal bilar i vårt lager. Dessutom har vi en högklassig verkstad där vi servar de flesta av marknadens mest välkända märken, som KIA, Volvo, BMW, Audi, Mercedes, Toyota och Mazda.

Blennows Bil finns i Skurup, som är beläget utmed E65 mellan Malmö och Ystad. Det finns goda förbindelser med både tåg och flyg eftersom många av våra kunder är långväga.

Blennows bil när du ska sälja din bil begagnad
Finansiering när du köper begagnad bil