Begagnade bilar till salu 

Vi har ett stort utbud av begagnade bilar till salu och våra erfarna säljare hjälper dig att hitta rätt bil för dina behov.  Om du funderar på att köpa KIA, Mercedes, BMW,  Volvo eller något annat välkänt bilmärke kan vi erbjuda ett stort utbud av bilar med hög kvalité.

Välkommen! 

Hög kvalitet och välkända märken

 

Letar du efter en ny bil? Välkommen till Blennows bil i skånska Skurup. När du kommer till oss möter du ett familjeföretag med en lång historia. Vi har funnits på samma ort och hjälpt våra kunder att välja rätt sedan 1968.

Vi har alltid ett brett lager av begagnade bilar till salu i bilhallen, hos oss hittar du nyare bilar från olika välkända märken och alltid av samma höga kvalité. Hos oss hittar du bland annat varumärken som Volvo, Mazda, Mercedes, Nissan, Volkswagen, BMW och Audi i lager. Dessutom är vi specialiserade på KIA, ett bilmärke som vi har arbetat med i över tio år.

Det kan vara svårt att köpa en bil begagnad, men hos oss får du goda råd under hela din beslutsprocess. Vi har en stor erfarenhet och våra bilar håller en hög kvalité. Dessutom har vi en egen verkstad, vilket gör att vi ser till att alla begagnade bilar som är till salu i vår bilhall håller en mycket hög standard. Vid sidan av själva bilköpet vi hjälper dig gärna att serva din bil så att du är nöjd med ditt köp under en lång tid framöver.
När du köper en bil av oss på Blennows Bil slipper du ovälkomna överraskningar.

 

Välj en av våra partners för att räkna ut finansieringen

Santander Consumer Bank

Wasa Kredit

Räkna här