Sälja bil?

 Ska du sälja bil? Vi köper den gärna! Ring oss på Blennows Bil. 

Tänk på detta när du ska sälja bil

Att sälja bil ska vara enkelt, men det kan kännas väldigt komplicerat. Därför ska du vända dig till en kompetent och erfaren bilhandlare som vet värdet på din bil. Vi på familjeföretaget Blennows Bil är intresserade av att köpa din gamla bil och hjälpa dig att hitta en ny modell. Vi arbetar med de första märken som förekommer på marknaden, som Volkswagen, KIA, Volvo, BMW, Audi, Mercedes, Mazda, Nissan, Peugeot och många många fler. När du skriver ditt mail är det bra om följande information finns med:

Bilmärke och modell
Vi  vill veta vilket märke bilen har, vilken modell och vilket årtal är bilen tillverkad.

Miltal
Hur många mil har bilen gått? Stäm av med mätaren innan du mejlar oss.

Reg-nummer
Bilens registreringsnummer är också viktig information som ska finnas med i mailet.

Eventuell extrautrustning
Har du vinterdäck till din bil? Extra sportpaket, taklucka, infällda sittkuddar eller någon annan utrustning utöver det vanliga? Den informationen vill vi ha.

Bilder på bilen
Fotografera gärna bilen med din mobiltelefon och bifoga en eller ett antal bilder.

Kontaktuppgifter
Berätta för oss var vi kan kontakta dig. Gärna med både mail och telefonnummer.

Välkommen till Blennows Bil. Vi hjälper dig att sälja din gamla bil samtidigt som vi också kan erbjuda dig en ny begagnad bil av hög kvalité.

Köpa bil

 

Ska du köpa bil? Kom in till vår stora bilhall. Vi har alltid ett brett utbud av välskötta begagnade bilar av hög kvalité.

Hos oss kan du köpa KIA eller andra välkända bilmärken.

Läs mer

Boka bilservice

 

Vill du boka service till din KIA, BMW, Volvo eller något annat bilmärke? Kontakta oss. Sedan mer än tio år tillbaka är vi specialiserade på KIA service, men vi genomför även service på de flesta andra bilmärkena.

Boka här