Boka bilservice

Är det dags för dig att boka bilservice? Hos oss kan du inte bara köpa en begagnad bil utan vi erbjuder dig så mycket mer än så. Framförallt har vi en välutrustad verkstad och duktiga medarbetare. Vi är specialister på att serva KIA , men våra mekaniker erbjuder en högklassig service för flera välkända bilmärken.

Boka din bilservice hos oss >

 

Serva din bil hos Blennows Bil i Skurup

 Ska du boka bilservice? Välkommen till Blennows bil i Skurup, ett par mil utanför Malmö.  Hos familjeföretaget Blennows Bil har vi servat bilar i mer än 50 år. 1968 var verksamheten mest inriktas på bilreparationer, bärgning och lackering. I dag, mer än ett halvt sekel senare, fortsätter vi att lägga en stor vikt vid att serva bilar. Hos oss kan du boka bilservice, vi är specialiserade på att serva KIA och under tio års tid har vi arbetat med att serva just KIA; men men våra duktiga mekaniker servar de flera välkända bilmärken. Om du har en Mercedes, Volvo, Toyota, Hyundai, Nissan, Mazda, Volkswagen, BMW, Audio eller Peugeot, tveka inte. Boka din bilservice hos Blennows Bil i Skurup i Skåne, vi har duktiga och mycket erfarna mekaniker, en välutrustad verkstad och en stor erfarenhet av flera välkända bilmärken.  

Boka din bilservice hos Blennows Bil

Hos oss kan du :  
Serva KIA 
Bilservice på de flesta bilmärkena
AD-bilverkstad
Däckverkstad
AC-service
Rekond 
Lånebil

 

Hör av dig till oss direkt, via telefon, e-post eller kom in till oss i butiken. 

Boka bilservice

Blennows Bil i Skurup är specialiserade på att serva KIA, men våra duktiga mekaniker servar även de flesta andra bilmärken.